Preview Mode Links will not work in preview mode

Over hoop

Mar 31, 2020

In de dagelijkse podcast corona-update wordt u bijgepraat over de verlenging van alle corona-maatregelen tot en met dinsdag 28 april. U hoort politiek commentator van de Telegraaf Wouter de Winther en viroloog Ab Osterhaus. Onze correspondent in Italië Maarten van Aalderen over het exclusieve interview met de...


Mar 30, 2020

In de dagelijkse corona-update vertelt een verpleegkundige over de zware werkdagen, horen we Wouter Zantinge over zijn leven in de Verenigde Staten waar corona ‘als een tsunamigolf dichterbij komt’, en vertelt F1-volger Erik van Haren over een bizar incident bij Red Bull, want had Max Verstappen corona moeten...


Mar 29, 2020

In de dagelijkse corona-update vertelt verslaggever Mark Mensink over coronahaard Nunspeet, praat parlementair verslaggever Niels Rigter je bij over de regelingen voor ondernemers, en ziet China-correspondente Cindy Huijgen hoe het leven in Wuhan weer op gang komt.

Verder brengen thuiswerkers Pim Sedee en Kamran Ullah...


Mar 28, 2020

In de dagelijkse corona-update vertelt verslaggever Wierd Duk wat we kunnen leren van eerdere pandemieën en horen we Zuid-Amerika correspondent Sandra Korstjens over de verrassende aanpak van de Braziliaanse president Bolsonaro.

Verder brengen thuiswerkers Pim Sedee en Kamran Ullah nog veel meer coronanieuws.


Mar 27, 2020

In de dagelijkse corona-update vertelt Italië-correspondent Maarten van Aalderen over de furieuze reacties na de EU-top van donderdagavond. Ook tips over hoe om te gaan met angsten in deze woelige tijden.

Verder brengen thuiswerkers Pim Sedee en Kamran Ullah nog veel meer coronanieuws.